Hamarosan a Párizsi Operaházat is lefoglalhatjuk az Airbnb-n

Ezt olvasta már?

Az operaház fantomjának tiszteletére Párizs két operaháza közül a régebbi, a Palais Garnier megnyitja kapuit a látogatók előtt, és hálószobává alakítja legnagyobb díszpáholyát.

Az élményhez hozzátartozik, hogy a vendégek bejárhatják a híres operaházat, és megnézhetik a regény föld alatti „tavát“, amely valójában egy vízgyűjtő ciszterna. Azért építették, hogy eloszlassa az itt felgyűlő talajvizet, amihez tűz esetén is lehet nyúlni.

A házigazda Véronique Leroux, a fantomot megálmodó Gaston Leroux író dédunokája lesz.

És ha mindez még nem lenne elég, az estét az Opera de Paris Ballet táncosainak privát balettelőadása, a Párizsi Operaakadémia művészeinek fellépése, és a legendás Foyer de la Danse-ban, a színpad mögötti próbateremben elköltött vacsora teszi teljessé.

 

Ezért az egészért pusztán 37 eurót (körülbelül 14 ezer forintot) kell fizetnünk adók és egyéb díjak nélkül, de a lehetőség csak egyetlen éjszakára nyitott, július 16-ra, két főre. Foglalni március 1-én este 6-tól lehet.

Ha klisék nélkül fedeznéd fel Párizst, ajánlunk kihagyhatatlan programot, az Airbnb állandó kínálatának legjobbjait pedig itt találod.

(Forrás: Thrillist, képek: Airbnb)

párizsi operaház | párizs | párizsi opera | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Melegen ajánlják Magyarországot az orosz turistáknak

Áll a bál a reptereken, világszerte hatalmas repülési fennakadásokat okoz egy informatikai hiba

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!

Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában