Függőágyban lógnak a turisták a szakadék felett – képek

Ezt olvasta már?

Drótkötélpályát sok helyen építettek már a világban, de olyat, amelyről lelógva egy függőágyból gyönyörködhetünk a naplementében, nem. Egy kolumbiai szállás többek között ezt kínálja.

La Casa en el Aire, azaz Ház a levegőben – így hívják az a kolumbiai szállást, amelyet egy sziklafalra építettek a San Vicente-hegyen. Az Antioquia régióban lévő Abejorral maga is szép városka, de sok turista csak azért látogat ide, hogy kipróbálja a közelében található szállás különleges szolgáltatásait.

A legkapósabb ezek közül, hogy az amúgy is szép naplementét a hegyek felett egy függőágyból nézhetik a vendégek egy keresztben kifeszített drótkötélpályáról lógva. Ez persze nem annyira veszélyes, mint első látásra tűnik, hiszen a turisták egy biztosítókötél nem engedi kiesni a függőágyból, de így is hajmeresztő szelfiket lehet készíteni a magasból.

A drótkötélpályán amúgy le is lehet száguldani a szokásos módon, de ki lehet ülni egy magasban kifeszített hálóra is, sárkényrepülővel bejárni a környéket, vagy egyszerűen csak gyönyörködni a lélegzetelállító tájban.

Kattintson az alábbi képre, és nézze meg galériánkat a szállóról!

Kattitnson a képre a galériáért!Forrás: Facebook/La casa en el aire

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában