Felkavaró felvételek: Repültek az autók a vasúti átjáróban, amikor megérkezett a vonat – videó

Ezt olvasta már?

Alig sikerült elkerülnie az ütközést a motorosnak, bálnával találkozott egy hajó, felkapta a gyereket egy nő a teherautó előtt. Nézze meg videóválogatásunkat!

Alig sikerült elkerülnie az ütközést a motorosnak

Az alábbi videót egy motoros készítette a Himalája indiai részén, ahol egy szűk és kanyargós úton haladt járművével. A nagy sebesség miatt későn vette észre a szembe jövő teherautót, és csak balról tudta azt elkerülni, lehajtva az útról.

Egy bálna úszott egyenesen a hajó felé

A dél-afrikai Mossel-öbölben egy hajó személyzete azt vette észre, hogy egy bálna egyenesen feléjük úszik. Néhányan azt hitték, a hatalmas állat nekik is megy, de az az utolsó métereken végül egy éles kanyarral elfordult balra.

Az utolsó pillanatban kapta fel a gyereket a nő

A kínai Pajszö városában egy sofőr elvesztette az irányítást a teherautója felett, és az oldalára borulva becsapódott az út menti házakba. Egy nő az utolsó pillanatban kapott fel egy gyereket, és vitte be az épületbe, így nem történt tragédia. A sofőr és egy járókelő megsérült a balesetben.

Repültek az autók a vasúti átjáróban

Az oklahomai Thackerville-ben elakadt a vasúti átjáróban egy teherautó, amely autókat szállított. A mögötte lévő autóból felvették, ahogy a jármű a piros jelzés ellenére a síneken ragadt. Az érkező vonat nagy sebességgel belecsapódott a teherautóba, a vontatott autók pedig a levegőbe repültek. A vonat négy utasa megsérült az ütközésben, de a teherautó sofőrjének és kutyájának is sikerült élve megúszni a balesetet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img