Busó-expressz indul Mohácsra, telet temetni

Ezt olvasta már?

A menetrendtől eltérően a Magyarbolyról Pécsre 20:14-kor induló vonat utasainak Villány állomáson másik szerelvényre kell átszállniuk – írja a MÁV honlapján.

A Mohácsról 19:50-kor induló vonat azonban Pécsig közlekedik, így az utasoknak Villányban nem kell átszállniuk másik vonatra. Ez az esti járat a kényelmes utazás érdekében két egységből álló Desiro motorvonattal közlekedik.

A gazdaság és az üzleti élet legfrissebb hírei a Napi.hu hírlevelében.

Küldtünk Önnek egy emailt! Nyissa meg és kattintson a Feliratkozás linkre a feliratkozása megerősítéséhez.

Ezután megkapja a Napi.hu Hírleveleit reggel és este.

Horvátország felől is több vonattal juthatnak el Mohácsra, változott a menetrend, javult az átszállás, valamint a déli szomszédunk schengeni övezethez csatlakozása miatt megszűnt a határellenőrzés.

Így a magyarbólyi határállomáson a tartózkodási idők csökkentek, ezért a Pécs–Villány–Magyarbóly–Pélmonostor (Beli Manastir) vonalon február 6-tól jelentősen módosult a menetrend, bővült a kishatárforgalmi vonatok száma, valamint a Villány―Mohács vonalon néhány vonat menetrendje kis mértékben változott.

Budapestről közvetlenül elérhető

Volánbusz közvetlen járatokat indít a fővárosból Mohácsra: a „Busó-expressz járatok” február 18-án és 19-én – 1131-es jelzéssel – 7:05-kor, illetve 9:05-kor indulnak a budapesti Népliget autóbusz-állomásról.

A Baranya megyei járásközpontból 15:35-kor és 18:35 kor indulnak a közvetlen járatok Budapestre, vasárnap pedig 17:35-kor is.

A járatokon a Volánbusz belföldi díjszabása érvényes – kiegészítő jegy megváltása mellett. A tervezhető, kényelmes ülőhelyes utazás biztosítása érdekében a járatokon kötelező helyfoglalás van érvényben, ezért a szükséges menetjegyeket érdemes elővételben megvásárolni.

Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában