Beragadt a motorjával a vasúti síneken egy anya a gyermekeivel – videó

Ezt olvasta már?

Épp az autó előtt dőlt ki egy fa, hatalmas hullámok verték a halászhajót, a motorosokra zuhant a teherautó ponyvája. Nézze meg videóösszeállításunkat!

Épp az autó előtt dőlt ki egy fa

Csak a szerencsén múlt, hogy épp bőrrel megúszott egy balesetet egy Dániában utazó család. Autójukkal Soroe és Slagelse között haladtak, amikor egy korhadt fa épp előttük dőlt ki az útra. Ők nem sérültek meg, csak az autójukon lett néhány karcolás.

Hatalmas hullámok verték a halászhajót

A Barra nevű vihar egész Nagy-Britanniában komoly károkat okozott, de a nyílt tengeren még félelmetesebb volt átélni. Így járt az a halászhajó is, amelyet a skóciai Orkney-szigeteknél értek el a hatalmas hullámok.

A motorosokra zuhant a teherautó ponyvája

Az alábbi videót a malajziai Kuala Lumpurban készítették, ahol menet közben leszakadt egy teherautó ponyvája, és épp a mögötte haladó motorosra esett. A vezető elvesztette az egyensúlyát, és kicsúszott motorjával, de az utasával együtt csak kisebb sérüléseket szereztek, és azonnal talpra tudtak állni.

Beragadt a motorjával a vasúti síneken

Az indonéziai Kelet-Jáván egy nő akart átkelni két gyermekével a vasút átjárón, a motorkerékpárja azonban beragadt a sínek közé. Hiába próbálta kimozdítani onnan, a jármű nem mozdult. Szinte az utolsó pillanatban hagyták ott a motorkerékpárt, amelyet az érkező vonat elrepített.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában