Portfolio Selection: exkluzív könyvválogatás karácsonyra

Ezt olvasta már?

A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A szerkesztőség megítélése szerint ez a három kiadvány együttesen olyan értéket képvisel, amelyről az olvasóinknak, befektetőknek, megtakarítással rendelkezőknek nem szabad lemaradniuk. Mindhárom kiadvány örök érvényű gondolatokat fogalmaz meg az érdeklődőknek, amelyeket döntéseik során alkalmazhatnak.

A szerkesztőség által összeállított Portfolio Selection névre hallgató válogatást karácsony alkalmából továbbra is kedvezményes áron kínáljuk megújult online könyvesboltunkban.

Benjamin Graham amerikai közgazdász és befektető, az érték alapú befektetés atyja, 1949-ben írta mára már klasszikussá vált, Az intelligens befektető című könyvét (T-bálint Könyvkiadó, 517 oldal). 

Ray Dalio mára az egyik legismertebb hedge funda alapítója. Dalio útja során egyedülálló elveket alakított ki saját magának, és vallja, hogy ezeknek köszönheti sikerét. Ezeket az elveket osztja meg az Elvek című könyvében (A4C Books kiadó, 508 oldal). 

A Bence Balázs által írt A sikeres Kereskedő című könyv felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti (NET Média Zrt., 347 oldal). A Sikeres Kereskedő az a könyv, mely minden tőzsdézés iránt érdeklődőnek, kezdő vagy bukdácsoló kereskedőnek kötelező olvasmány.

A Portfolio Selection könyvcsomag most – 22 380 forintos eredeti ára helyett – 18 000 forintos áron elérhető megújult könyvesboltunkban, ide kattintva.

Címlapkép forrása: Getty Images

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában