Óriás vizicsúszda épülhet Eplényben

Ezt olvasta már?

Több bejelentést tett ma az Enefi:

  • A társaság mai napon adásvételi szerződés megkötésével értékesítette a tulajdonában álló, balatonfenyvesi ingatlant, az ügylet pénzügyileg még nem zárult, a vételár megfizetését követően az ügylet pozitívan térül – olvasható a cég közleményében.
  • Az igazgatóság úgy döntött, hogy támogatja az „Eplény Vizicsúszda Létesítés” üzleti tervét. Tulajdonosként felhatalmazta a Síaréna Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetését a projektelőkészítő munkálatok elvégzésével, tervezési, engedélyezési feladatok ellátásával finanszírozási lehetőségek felkutatásával. A cég szerint a csúszda megvalósítása esetén mintegy 6,3 milliárd forint részvényesi értéket teremt. A Síaréna Kft. fő tevékenysége az eplényi sípálya üzemeltetése. A létesítmény négy évszakosan üzemel, de a síszezonon kívüli időszakot offszezonnak számít, most a főszezon kiterjesztésén dolgozik a társaság. A vizicsúszdával kapcsolatos elképzelésekről itt lehet olvasni részletesen, és a társaság 2021. 12. 01. napjára 18.00 órára befektető estet szervez az új székhelyére az érdeklődők részére.
  • Az Enefi előrehaladott tárgyalásokat folytat szakmai befektetővel a szigetszentmiklósi M0 töltőállomás értékesítése tárgyában. Sikeres tranzakció esetén a töltőállomás értékesítése várhatóan könyv szerinti érték közelében térül.
  • A társaság mai napon adásvételi szerződést kötött a tulajdonában álló, a Pannon Fuel Kft.- ben tulajdonolt 20%-os üzletrésze tárgyában beszerzési értéken.
Kereskedés Enefi-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

A címlapkép forrása: Síaréna

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img