Megállapodtak a béremelésről az Auchannál

Ezt olvasta már?

Az előző évekhez képest magasabb mértékben fejleszti béreit az Auchan Retail Magyarország. A legtöbb munkatársat foglalkoztató régiókban a szakképzettséget nem igénylő áruházi pozíciókban, a teljesítménytől függően a kezdő jövedelem januártól bruttó 320 ezer forinttól 421 ezer forintig terjed. Amennyiben a vállalat eléri az előre kitűzött gazdasági eredményeket, akkor ez az összeg júliustól 342 ezer forinttól akár 445 ezer forint is lehet.

Az Auchan számos szakmában kínál munkalehetőséget, ami a jövedelmi kategóriákban is tükröződik, különösen a szakképzettséget igénylő pozícióknál. Egy pék jövedelme például az év második felétől 485 ezer forintra emelkedhet, egy logisztikán dolgozó komissiózó munkatársé pedig a próbaidő lejárta után a teljesítmény alapú prémiummal kiegészülve átlagosan eléri a havi bruttó 500 ezer forintot.

A vállalat emellett részvényesi programmal is rendelkezik, amelyet 2022-től úgy bővít, hogy a nyereségétől függően a munkatársak további juttatásban részesülhetnek részvények formájában.

Ami a hazai kiskereskedelmi szektor más szereplőjét illeti, a hivatalos bejelentések alapján SPAR és az Aldi áruházláncnál már megállapodtak az idei bérekről. Tescónál várhatóan január végén, a Penny Marketnél pedig február elején ülhetnek tárgyalóasztalhoz a felek.

Címlapkép forrása: MTI Fotó/Faludi Imre

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában