Kihalt utcák, üres terek: így szilveszterezett Budapest (videó)

Ezt olvasta már?

Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

November 11-én lépett életbe Magyarországon a koronavírus-járvány lassítása érdekében az éjszakai kijárási tilalom, melyet egyedül szentestére oldott fel a kormány. Az azóta érvényben lévő szabály szerint este 8 óra és reggel 5 óra között néhány kivételtől eltekintve senki sem tartózkodhat az utcákon, mindenkinek haza kell érnie este 8 óráig.

Akkor lehet kimenni az utcákra, ha ezt munkavégzés indokolja, és ezt igazolni is tudjuk, illetve ezen kívül kutyasétáltatás céljából is kimehetünk közterületre, de csak a lakóhelyünk 500 méteres körzetében tartózkodhatunk. 

2020 búcsúztatása a szigorú szabályok miatt ugyanolyan különlegesen telt, mint az egész év:

ahelyett, hogy bulizó emberek lepték volna el Budapest belvárosát, az utcák kongtak az ürességtől, a járdákon elvétve járőröztek a rendőrpárosok, katonák és polgárőrök.

A helyszíníről készült videós beszámolónk alább tekinthető meg:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img