Három hónap után szünet után bejelentést tesz az operatív törzs

Ezt olvasta már?

A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A sajtónak kiküldött tájékoztatás szerint 11.30-kor kezdődik szombaton az operatív törzs online sajtótájékoztatója. A járványügyi helyzet aktualitásai mellett arról is szó lehet, amiről ma Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak beszélt.

Holnap reggel dönt a gazdasági operatív törzs a hiteltörlesztési moratórium jövőjéről – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában. A miniszterelnök hozzátette: több javaslatot megtárgyalt a kormány, döntés holnap reggel lehet. Hogy mi a tétje a jelen állás szerint december 31-éig tartó hiteltörlesztési moratórium esetleges meghosszabbításának, arról alábbi cikkünkben részletesen is írtunk:

A ma reggelig elmúlt 24 órában 941 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 16 111 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt hat idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 669 főre emelkedett – derül ki a kormányzati portál napi tájékoztatásából.

Címlapkép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő és Pintér Sándor belügyminiszter (szemben, j-b) a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ülésén a Belügyminisztériumban 2020. szeptember 12-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában