Bemutatták az új iPhone termékcsaládot

Ezt olvasta már?

A termékek között található egy 6,1 hüvelykes kijelzővel rendelkező alapmodell és egy nagyobb, 6,7 hüvelykes kijelzővel ellátott iPhone 14 Plus modell. Mindkét termék esetében megnövelték az akkumulátorok üzemidejét az iPhone 13-as modellekhez képest. A modellek 5 színben lesznek kaphatók.

Az iPhone 14 két, a felhasználók biztonságát célzó funkcióval is megújult az autóbaleset észlelésének funkciójával és a vészhelyzeti üzenetek küldésére szolgáló műholdas kapcsolattal.

Az alapmodellekben ugyanaz az A15-ös chip fog működni, mint a iPhone 13-as modellek esetében. A vállalat azt is bejelentette, hogy a telefonok eSIM-mel rendelkeznek majd, amely funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy SIM-kártya nélkül csatlakozhassanak a szolgáltatókhoz. Ez megkönnyíti majd az egyik szolgáltatóról a másikra való átállást is.

Ami az árakat illeti az iPhone 14 799 dollárba fog kerülni és szeptember 17-től lesz kapható, az iPhone 14 Plus esetében 899 dollárt kell fizetni, a termék pedig október 17-től lesz kapható.

Az Apple természetesen iPhone Pro termékeket is bemutatott, a 6,1 hüvelykes iPhone 14 Pro-t és a 6,7 hüvelykes kijelzővel ellátott iPhone Pro Max-ot.

A Pro telefonok új chippel, az A16 Bionic-kal működnek, amely javítja a kamera és más funkciók teljesítményét. Mindig bekapcsolt kijelzővel rendelkeznek, amely az időt és egyéb információkat mutatja, miközben csökkenti az energiafogyasztást. A telefonok négy színben kaphatók: a fekete, ezüst, arany mellett mélylila színben.

Az iPhone 14 Pro 999 dollárba kerül majd, a Pro Max modellért pedig 1099 dollárt kell fizetni, mindkét termék szeptember 16-tól lesz elérhető.

Címlapkép forrása: Getty Images

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában