Videó: Súlyosan megsérült a világ egyik legjobb védője – lehet, hogy vége az idényének | csakfoci.hu

Ezt olvasta már?

A holland válogatott futballistát már a szombati találkozó 11. percben le kellett cseréli, miután a hazaiak kapusa, Jordan Pickford elkaszálta őt. Az már akkor valószínűsíthető volt, hogy a durva szabálytalanságot nem ússza meg a Liverpool védelmének egyik oszlopa, de csak a vasárnapi vizsgálatokon derült ki, hogy súlyosan megsérültek a térdszalagjai, ezért meg kell operálni.

Jürgen Klopp, a Premier League-ben címvédő csapat vezetőedzője már a mérkőzés után aggodalmának adott hangot: “Virgil folyamatosan játszik, nem is tudom, mióta. Játszik fájdalommal, játszik minden mással, de most nem tudta folytatni. Ez nem jó” – mondta a német tréner.

A klub honlapja szerint egyelőre nem lehet pontosan tudni, mennyi időt kell kihagynia a 29 éves középhátvédnek, de az angol sportmédia úgy értesült, hogy hét-nyolc hónapról van szó, vagyis optimális esetben május közepén léphetne ismét pályára.

Ugyancsak megsérült Thiago Alcantara, akibe Richarlison “szállt bele” csúnyán. Emiatt az Everton játékosát ki is állították a 90. percben. (az MTI híre nyomán)

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában