Vezess Csapatrádió 2021/20

Ezt olvasta már?

Túl vagyunk a 2021-es Forma-1-es világbajnokság 18. futamán, a Mexikóvárosi Nagydíjon, melyen Max Verstappen fölényes győzelmet aratott Lewis Hamilton előtt, Sergio Perez pedig hazai pályán állt dobogóra. A Vezess Csapatrádió szakértői Hamilton jövőjét fejtegették. Fehér Patrik, Horváth Zsolt és Kováts Olivér a Ferrari formajavulásáról és a Red Bullon belüli feszültségről is beszélgettek.

Nekünk, itt a Vezessnél a munkánk a hobbink, az autók és motorsportok iránti rajongásunk nem egy-egy cikk megírásáig tart, ez itatja át az életünket és a mindennapjainkat. Sokat beszélgetünk, vitatkozunk a motorsport, így a Forma-1 eseményeiről a cikkekben leírtakon túl is. Ezért arra gondoltunk, miért ne hallgathatná meg más is gondolatainkat, akár úgy, hogy hozzá is szólhat. Ez adta az ötletet, hogy elindítsuk a Vezess első podcastjét. Ez itt a Csapatrádió!

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Azt követően nemcsak a videomegosztón nézhető vissza, de elérhető a Forma-1-es rovatunkban, a hanganyag pedig felkerül a Google Podcasts, a Spotify és az iTunes felületeire. RSS-feedünket itt találod, de le is töltheted az adást ide kattintva, ha offline szeretnéd meghallgatni.

Legközelebb november 16-án, kedden, 19 órakor várunk benneteket a Vezess YouTube-csatornáján, amikor is az interlagosi hétvégéről fogunk beszélgetni. Korábbi adásainkat itt találod.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img