Vettel egyértelműen válaszolt, amikor arról kérdezték, Hamilton helyére pályázik-e

Ezt olvasta már?

Bár még a 2021-es szezon sem kezdődött el, azonban sokak már a 2022-es idényt várják, amikor is érkeznek az új, forradalmi technikai szabályok, emellett pedig jelentősen átalakulhat a mezőny is.

Többek között a Mercedes két pilótájának, Lewis Hamiltonnak és Valtteri Bottasnak is lejár a szerződése a csapattal az idény végén, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt pedig az egyik esetleges jelöltként tartják számon Russell mellett, amennyiben a „csillagosok” a páros megbontása mellett döntenének.

Vettelt is megkérdezték ez ügyben, a 33 éves versenyző viszont azt válaszolta, hogy még rengeteget kell dolgoznia az Aston Martinnál.

További híreink:

„Nem tudom, milyen tervei vannak Hamiltonnak, azon kívül, hogy csak egy évre írt alá. Azt viszont tudom, hogy az én otthonom az Aston Martin, ahol még rengeteget kell dolgoznom” – mondta Vettel az Auto Hebdónak.

A német pilóta azt is elmondta, szabadon csatázhatnak a pályán a Mercedesszel, hiszen hiába a motorpartneri megállapodás, nincs beleszólásuk egy esetleges csatározásba.

„Nem tudom, hogy a Mercedest érdekli-e az útlevelem, de azt gondolom, hogy ha egy ügyélcsapat képes győzelmeket szerezni, az azt jelenti, hogy a főcsapat továbbra is kiváló minőséget biztosít. Ha azon a szinten leszünk, hogy megverhetjük az Mercedest a saját motorjukkal, akkor ebbe a Mercedes nem fog kívülről beleszólni.”

Ilyen lesz egy kör a dzseddai utcai pályán (videó)

megosztás

hozzászólás

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában