U17-es Eb-sel.: Hibáztunk a szabadrúgásnál, ez bosszant – Szélesi

Ezt olvasta már?

Kiment-e a labda az oldalvonalon a grúzok szabadrúgása előtt, amelyből aztán megszerezték a győzelmet érő találatot a magyar U17-es labdarúgó-válogatott elleni Eb-selejtezőn? Szélesi Zoltánt nem az bosszantja, hogy a játékvezető esetlegesen hibázhatott, hanem hogy a játékosok hibáztak a szabadrúgásnál. A szövetségi edző mellett a kapus, Pécsi Ármin és Szűcs Tamás is beszélt a mérkőzésről az NSO Tv-nek. 


Hirdetés

„Még nem tudtam visszanézni a jelenetet, és ahol álltam, onnan sem tudom megítélni, hogy kint volt-e a labda az oldalvonalon kívül. De mindegy is, sokkal jobban érdekel, hogy a szabadrúgásnál hogy viselkedett a falunk, mert abban volt egy kisebb hiba. Utólag kiderült, hogy ez nagyobb hiba volt, hiszen ebből tudott az ellenfél eredményes lenni. Ez jobban bosszant. Lemaradt az egyik játékos a falban, nem tolódott kellően a hosszú oldalra, pedig az instrukciókat megkapta a kispadról is. Ki kell elemeznünk ezt a kapott gólt” – összegezte a gólt eredményező esetet Szélesi Zoltán.

Videónkban megszólal Pécsi Ármin is, aki elmondja, mi történt a szabadrúgásnál a kapus szemszögéből, valamint Szűcs Tamás is beszél arról, hogy mi vezetett a vereséghez, s miben kell többet nyújtani az izlandiak ellen.

U17-ES EB-SELEJTEZŐ
4. CSOPORT, 2. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–GRÚZIA 0–1 
(0–0)
TelkiV: Bitigen (török)
MAGYARORSZÁG: Pécsi – Bodnár G., Kokovai, Szabó T., Kovács P. – Lisztes, Boros – Csatári (Klausz, a szünetben), Szűcs T., Menyhárt – Barkóczi (Pócs, 78.). Szövetségi edző: Szélesi Zoltán
GRÚZIA: Kopaliani – Sadgobelasvili, Harcsilava, Gobesia, Narimanidze – Cikolia – Cechladze (Parkinasvili, 68., Basziladze, 90+6.), Alibegasvili, Szigua, Tabatadze (Hacsidze, 90+1.) – Parcvania (Parkadze, 68., Giunasvili, 90+6.). Szövetségi edző: Georgi Csitauri
Gólszerző: Narimanidze (86.)

A csoport másik mérkőzésén
Izland–Észtország 1–2

A csoport további programja

Október 28., csütörtök
17.00: 
Magyarország–Izland, Telki
17.00: Észtország–Grúzia, Bicske

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Grúzia 2 1 1 2–1 1 4
2. Magyarország 2 1 1 3–1 2 3
3. Észtország 2 1 1 2–4 –2 3
4. Izland 2 1 1 2–3 –1 1
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img