Tottenham: Harry Kane még az Eb előtt távozna – sajtóhír – NSO

Ezt olvasta már?

A Sky Sports beszámolója szerint Harry Kane újra közölte a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának vezetőivel, hogy még a nyári Európa-bajnokság előtt távozni szeretne a klubtól. Kérőkből nincs hiány, állítólag a két manchesteri topcsapat, a United és a City, valamint a Chelsea is érdeklődik az angol válogatott csatár iránt.

Harry Kane még az Európa-bajnokság előtt távozna a Tottenhamtől (Fotó: AFP)


Hirdetés

Mint ismert, először április kilencedikén röppentek fel olyan hírek, miszerint Harry Kane arról tájékoztatta barátait, hogy távozni szeretne a Tottenhamtől, majd a szándékát tovább erősítette a Manchester City ellen elveszített Ligakupa-döntő is.

A Sky Sports szerint a 27 éves csatár most ismét tájékoztatta a Tottenham vezetőit, hogy még a nyári Európa-bajnokság előtt elhagyná az együttest. A Tottenham állítólag nem akarja eladni egyik legértékesebb futballistájának játékjogát, ám mivel Kane képviselői már felvették a kapcsolatot több másik angol klubbal, a Spurs is elkezdte keresni az utódját.

A beszámoló szerint Kane a Premier League-ben szeretne maradni, és az Európa-bajnokság kezdete (június 11.) előtte le akarja zárni a kérdést. A cikk szerint a Manchester United, a Manchester City és a Chelsea egyaránt szívesen szerződtetné az 53-szoros válogatott csatárt.

Kane-t 2024 nyaráig köti szerződés a Tottenhamhez, a Transfermarkt a játékjogának értékét jelenleg 120 millió euróra becsüli.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img