Tenisz: Babos Tímea nem Mladenoviccsal indul az Australian Openen –

Ezt olvasta már?

Kristina Mladenovic sérülésre hivatkozva visszalépett a melbourne-i páros versenytől, így Babos Tímeának – aki tavaly a francia teniszezővel megszerezte a trófeát az Ausztrál nemzetközi bajnokságon – új társat kell találnia a következő napokban.

Babos Tímea (Fotó: Dömötör Csaba, 2020)


Hirdetés

A Nemzeti Sport több forrásból is úgy értesült, hogy a lábsérüléssel bajlódó Kristina Mladenovic hivatalosan is visszalépett párosban az Australian Opentől – a hírt érdeklődésünkre megerősítette Babos Tímea, aki rettenetesen csalódott és gyors gyógyulást kíván francia társának. Hogy a legeredményesebb magyar teniszező kivel indul az év első Grand Slam-tornáján, a következő napokban dől el.

A csalódottság indokolt, hiszen Babos és Mladenovic kettőse címvédőként léphetett volna pályára a Melbourne Parkban, ahol két évvel ezelőtt a döntőig jutott, 2018-ban pedig megszerezte a trófeát.

Francia sajtóhírek szerint Mladenovic egyesben mindenképpen rajthoz áll az Australian Openen, és amennyiben az első héten búcsúzik, február 13-tól játszik a Philipp Island Trophy elnevezésű WTA-versenyen, amelyet szintén Melbourne-ben tartanak meg.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img