Solskjaer: Nagyon kiábrándító, hogy nem találtuk a megoldást

Ezt olvasta már?

Hisz a bennmaradásban Chris Wilder, a Sheffield United vezetőedzője, miután csapata sereghajtóként 2–1-re győzött az első helyért harcoló Manchester United otthonában a labdarúgó Premier League szerdai játéknapján.

A Sheffield ezt megelőzően 1973-ban nyert az Old Traffordon, ebben az idényben pedig először diadalmaskodott idegenben. A gárdának húsz mérkőzés után 8 pontja van, a 17. Brighton – amely már nem áll kieső helyen – 18 pontos.

A játékosaimnak minden okuk megvan most az örömre. Nagyszerű eredményt értek el, és tudom, mi mindent éltek át. Sokat kellett várni az Old Traffordon egy újabb diadalra, és ez egy különleges eredmény, különleges teljesítmény

– mondta Wilder.

Hozzátette: nem állítja azt, hogy most hihetetlen feltámadásban vannak, de szeretnék megmutatni, hogy képesek a bennmaradásra.

A Manchester United 2 amely november elseje után kapott ki ismét a ligában – győzelemmel élre állt volna, így maradt 40 pontos, míg a városi rivális Citynek 41 pontja van, ráadásul egy találkozóval kevesebbet játszott.

Ole Gunnar Solskjaer vezetőedző többek között pihentette a középpályás Fredet és Scott McTominayt, és ez rosszul sült el.

Csalódottak vagyunk, hogy nem tudtuk megismételni az elmúlt hónapok jó játékát. Nagyon kiábrándító, hogy nem találtuk a megoldást az ellenfél jó védelmének feltörésére. Nem volt bennünk olyan extra kreativitás, mint korábban. De nincs idő sajnálkozni, szombaton már az Arsenallal játszunk, a mostani találkozót el kell felejteni.

(MTI)

Borítókép: Tim Keeton / AFP

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában