Schäfer András nem igazol el Dunaszerdahelyről, csak ha biztosan játsz

Ezt olvasta már?

Nem tudja, hogy klubot vált-e a nyáron Schäfer András, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása.

A 22 éves futballista rengeteget játszott az Európa-bajnokságon erőn felül teljesítő csapatban, így megnőtt az érdeklődés vele kapcsolatban. A Dunaszerdahely játékosa viszont csak akkor akar új klubba szerződni, ha pályán is tölthet elég időt.

Túl vagyok már egy olyan éven a pályafutásomban, amikor szinte egyetlen percet sem játszottam, úgyhogy ezt most mindenképpen szeretném elkerülni. Akkor sem lennék szomorú, ha most nem sikerülne váltani, de nyilvánvalóan tisztában vagyok vele, hogy az Európa-bajnokság után nagyobb a lehetőség arra, hogy egy erősebb bajnokságban folytassam

– mondta a középpályás az M1-nek.

Schäfer egyébként konkrét ajánlatokról nem tud, a francia másodosztályban szereplő Toulouse érdeklődéséről is csak a sajtóból értesült. A DAC-cal a Konferencia Ligában szerepel majd jelen állás szerint a magyar focista, a dunaszerdahelyiek ellenfele a Partizan Beograd lesz a második fordulóban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img