Ronaldóék ellenfelét busás pénzjutalom ígéretével engedte útnak a mini

Ezt olvasta már?

Dimitar Kovacsevszki északmacedón miniszterelnök 500 ezer eurós jutalmat (186,5 millió forint) ajánlott fel az ország labdarúgó-válogatottjának, ha Portugália keddi legyőzésével kijut az idei, katari világbajnokságra.

A kormányfő tavaly Vatikánban arra kérte Ferenc pápát, hogy imádkozzon a nemzeti csapatért, vasárnap pedig felszállt a válogatottat szállító repülőgépre, hogy elbúcsúzzon a küldöttségtől, és sok sikert kívánjon. Ekkor hangzott el az ígéret a félmilliós jutalomról.

A tavaly Európa-bajnoki résztvevő Észak-Macedónia múlt csütörtökön nagy meglepetésre 1-0-ra győzött Olaszországban a világbajnoki rájátszás elődöntőjében. A portugálok 3-1-re nyertek Törökország ellen.

A kedden 20.45-kor kezdődő mérkőzésre a portói Dragao Stadionban kerül sor telt ház előtt, az 50 ezer belépőjegy néhány óra alatt elkelt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában