PL: Suárez ajánlatot kapott az Aston Villától – sajtóhír – NSO

Ezt olvasta már?

A spanyol labdarúgásban jártas újságíró, Gerard Romero úgy tudja, hogy az Atlético Madrid kötelékébe tartozó Luis Suárezt szerződtetné az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa.


Hirdetés

Luis Suárezt az Aston Villa szerződtetheti (Fotó: AFP)

Sajtóhírek szerint nem szerepel az Atético Madrid jövőbeli tervei közt Luis Suárez idén nyáron lejáró szerződését meghosszabbítani, a következő idénynek már nélküle vágnának neki a madridiak.

Ennek megfelelően több megkeresés is érkezett felé, legélénkebben a Corinthians, az Atlético Mineiro és egy nem megnevezett arab klub érdeklődött a 34 éves csatár iránt, ám ő Gerard Romero szerint továbbra is Európában szeretne futballozni – azon belül is a Premier League-ben –,  így visszautasította ezeket az ajánlatokat.

Meglepőnek hangozhat, hogy az Aston Villa is szerződést ajánlott a rutinos uruguayinak, azonban ha azt vesszük, hogy a klub jelenlegi vezetőedzője Steven Gerrard, aki játékosként együtt szerepelt a Liverpoolban Suárezzel, már korántsem elképzelhetetlen a váltás. Ráadásul a Villa nemrég kölcsönvette az FC Barcelonától a szintén exliverpooli Philippe Coutinhót, így a triumvirátus újra együtt lehetne a birminghamieknél. 

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában