Perez: Mindent beleadtam a végén

Ezt olvasta már?

Bár Max Verstappen nyerte a Mexikóvárosi Nagydíjat, a szurkolók többsége Perez harmadik helyének örült a leginkább. A hazai hős kiváló versenyt futott és nem sokkal maradt le a második helyről, miután a futam utolsó szakaszában egyre közelebb került Lewis Hamiltonhoz.

A Red Bull értékes pontokat vett el a Mercedestől, így az osztrák istálló elégedett lehet a verseny végeredményével, ám a mexikói pilóta nagyon szerette volna, ha a honfitársai előtt segítheti kettős győzelemhez a csapatát.

„Többet szerettem volna ennél, egy kettős sikert akartam és közel voltunk ehhez, de sajnos erre nem volt igazán esélyem, pedig tényleg a teljes szívemet beleadtam”– mondta Perez közvetlenül a futam után.

A 31 esztendős versenyző először állhatott a pódiumra hazai közönség előtt és egyáltalában nem érezte úgy, hogy a rengeteg rajongó plusz terhet jelentett volna a számára.

„Hallani lehetett a szurkolókat, amikor elhaladtam a stadionnál, egyszerűen elképesztő volt. Tényleg hihetetlen ekkora támogatást kapni, ez egy nagyon szuper érzés” – tette hozzá.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img