Nem bírt egymással az NB I utolsó két helyezettje | Rangadó

Ezt olvasta már?

A Gyirmót FC Győr pénteken 1-1-es döntetlent játszott az MTK ellen az NB I 23. fordulójának nyitómeccsén.

A felejthető színvonalú mérkőzés Szegi Vince szerzett vezetést a 42. percben, miután Medgyes bal szélről középre adott labdáját a kapuba lőtte. A hazaiak védője a második félidő derekán akár duplázhatott is volna, de a fejese végül kapu fölé szállt.

Térfélcsere után sem lett szebb a meccs, de Márton Gábor folyamatosan küldte pályára az újabb és újabb támadókat, végül Kovácsréti Márk beküldése volt nyerő húzás. Miovszki csúsztatásából kilépett és a kapus fölött átemelt labdáját szögletre mentette Medgyes, de a szögletet két gyirmóti védő is elnézte, így Kovácsréti zavartalanul passzolhatta a hálóba.

Ezután egy kicsit rákapcsoltak a csapatok, Szakály Dénes a 90. percben már csak a kapussal állt szemben, de Rusák Edvárd lábbal védett. Szegit végül ki is állították második sárga lappal, így az utolsó percre emberhátrányba került a hazai csapat, de ez már nem változtatott semmin. A végeredmény 1-1 maradt, aminek igazán egyik csapat sem örülhet, mert a kiesés elleni harcban az elszórt pontok hiányozhatnak.

A meccs előtt mindkét csapat kiesésre állt, a pontszerzéssel viszont a Gyirmót megelőzte a szombaton pályára lépő Újpestet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában