NB II: FC Ajka–Debreceni VSC – NSO

Ezt olvasta már?

A labdarúgó NB II 27. fordulójában a 10. helyen álló Ajka az éllovas DVSC-t látja vendégül. A találkozó legfontosabb eseményeit folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti.

LABDARÚGÓ NB II
27. FORDULÓ 


Hirdetés

FC AJKA–DEBRECENI VSC 1–1
Ajka, városi sportcentrum, zárt kapuk mögött. Vezeti: Németh Ádám (Szalai Balázs, Kovács Gábor)
FC AJKA: Horváth D. – Kovács N., Heffler, Tar, Présinger – Soltész, Kenderes, Csizmadia, Rétyi – Zsolnai, Nagy K. Vezetőedző: Kis Károly
DEBRECENI VSC: Gróf – Bévárdi, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi J. – Bényei Á., Haris – Bódi, Dzsudzsák, Sós – Kalafat. Vezetőedző: Toldi Gábor
Gólszerző: Nagy K. (2.), illetve Bódi (11-esből, 20.)

PERCRŐL PERCRE

41. perc: Csizmadia fejelhetett közelről kapura, de a beadás kicsit magas volt az ajkai középpályásnak, így a labda fölé ment. 

35. perc: Bal oldali szöglet után Haris csúsztatott, Horváth D. védett ismét nagyot. 

Teljesen átvette az irányítást a DVSC, amely kapujához szegezte ellenfelét. 

28. perc: Ez bravúr volt! Sós Bence közeli lövésénél hárított Horváth D. 

27. perc: Haris próbálkozott 17 méterről, Horváth D. vetődve védett. 

20. perc: GÓÓL! Egyenlít a DVSC. A játékvezető büntetőt ítélt, miután Soltész szabálytalankodott Sós Bencével szemben. Bódi Ádám a 11-es pontról a jobb alsó sarokba lőtt, Horváth Dániel közel volt a hárításhoz, 1–1. 

12. perc: Erőtlenül támad a Debrecen, egy gyors kontra után Rétyi lőtt kapu fölé a bal oldalról befelé cselezve. 

2. perc: GÓÓL! Máris lecsapott az FC Ajka egy debreceni hibára. Nagy Krisztián szerzett labdát, miután Pávkovics rosszul vette át azt, és 15 méterről Gróf mellett a hálóba lőtt, 1–0. 

1. PERC: ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS. 

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire megy az előző játéknapon a Budaörsnek hét gólt vágó Ajka a listavezető, de legutóbb a Vasas ellen vereséget szenvedő Loki ellen. 

Az FC Ajka jó formában várta a meccset Fotó: Pesthy Márton

Az FC Ajka mestere, Kis Károly a találkozót megelőzően elmondta, rendkívül szervezett csapatjátékra, valamit emellett több kiemelkedő egyéni teljesítményre is szükségük lesz a debreceniekkel szemben.

A DVSC támadója, Bárány Donát felhívta a figyelmet arra, hogy az ajkaiak gólerősek, veszélyesek, nekik viszont mindenképpen a három pont megszerzése a céljuk 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img