NB I: Nagyon szurkolok a Diósgyőr bennmaradásáért – Pintér Attila –

Ezt olvasta már?

A labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitó mérkőzésén a Diósgyőr 2–2-t játszott odahaza a Mezőkövesddel az élvonal borsodi rangadóján. A vendégek kétszer is egyenlíteni tudtak. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.


Hirdetés

Pintér Attila szerint csapata megmutatta az erejét (Fotó: Török Attila)

A Mezőkövesd trénere, Pintér Attila szerint beigazolódott, amit a mérkőzés előtt mondott, vagyis hogy erős csapat a Diósgyőr.

„Külön öröm, hogy egy ilyen gárda otthonában kétszer is fel tudtunk állni, ami az én csapatom erejét mutatja. Kicsit azért vagyok csalódott, mert akik a keddi kupameccsen játszottak, az első félidőben langyosak voltak, lassan járatták a labdát. A második félidőre rendeztük a sorokat, de kétszer ekkorát hibázni nem szabad, mert egy jó csapat kihasználja, és a Diósgyőr bizonyította, hogy az. Remélem, a következő szezonban is az első osztályban találkozunk velük, én nagyon szurkolok nekik, mert nagyon jó a közeg, ami itt van.”

A DVTK vezetőedzője, Zoran Zekic szerint játékosai nem viselték jól a nagy nyomást.

„Rengeteg labdát veszítettünk a középpályán, ebből a Mezőkövesd sok kontrát tudott vezetni. De nekünk is voltak helyzeteink, csak nem rúgtunk be eleget, illetve a végén meg kellett volna tartanunk az előnyt, nem sikerült, ez két pontunkba került. Mérges vagyok, mert nem jött ki a százhúsz százalék ma a játékosokból, pedig ebben a helyzetben erre lenne szükségünk. A kiesés elleni küzdelemben minden meccs nagyon fontos, de erre mentálisan jobban fel kell készülnünk.”

LABDARÚGÓ NB I
23. FORDULÓ

DIÓSGYŐRMEZŐKÖVESD 2–2 (Milovic 14., Ivanovszki 84. – 11-esből, ill. Chrien 27., Farkas D. 87.)
Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Pintér Cs.

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img