Most már biztos, hogy új szupercsapatot kap a kézilabdavilág | 24.hu

Ezt olvasta már?

Ahogy várni lehetett, új szupercsapatot kap a kézilabdavilág: a norvég Kolstad Haandball sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a következő két évben négy norvég világbajnoki ezüstérmes és két izlandi válogatott játékos érkezik.

Ennek értelmében jövő nyáron Torbjörn Bergerud (GOG), Magnus Gullerud (Magdeburg), Janus Smarason (Göppingen) és Sigvaldi Gudjónsson (Kielce), 2023-tól pedig Sander Sagosen (THW Kiel) és Magnus Abelvik Röd (Flensburg) csatlakozik.

Trondheimben születtem és nőttem fel. Hogy hazajöhessek, ahhoz egy olyan projekt szükséges, amelyben a világ legjobb kézilabdacsapatát kell létrehoznunk – ráadásul a kedvenc városomban

– idézte Sagosent a Daniasport.hu portál.

A kapus Bergerud úgy fogalmazott, ezekkel a tervekkel minden lehetőségük meglesz arra, hogy valami nagyot és egyedit alkossanak.

A középcsapatnak számító (jelenleg a 14 csapatos bajnokság 9. helyén álló) Kolstad 2015-ben jutott fel az élvonalba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img