Messi és Neymar is kezdett, de nem ők lőtték a PSG góljait | Rangadó

Ezt olvasta már?

A Paris Saint-Germain pénteken hátrányból felállva, 2-1-re legyőzte a címvédő Lille-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.

A vendégek a 30. percben szereztek vezetést és hiába állt föl a PSG Neymarral és Lionel Messivel a csatársorban, egyszerűen képtelen volt betalálni. Egészen a 74. percig, amikor Ángel Di María becselezte magát az alapvonalig és a középre ívelt labdáját Marquinhos a léc alá belsőzte.

A győztes gólra viszont a 88. percig kellett várni, amikor Neymar lekészítése után Di María a tizenhatos jobb sarkáról a hosszú alsóba lőtt.

Ezzel a PSG már tíz ponttal vezeti a Lige 1-t a Lens előtt, de a többi csapat csak hétvégén lép pályára a fordulóban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img