McLaren: A miénk lesz az egyik legerősebb versenyzőpáros! — F1VILÁG.HU

Ezt olvasta már?

Ricciardo a Ferrarihoz távozó Carlos Sainz helyét veszi majd át a wokingi istállónál, a McLarennél pedig mindent megtesznek azért, hogy a két versenyző kapcsolata ugyanolyan harmonikus legyen, mint Sainz és Norris viszonya.

Andrea Stella, a McLaren versenyigazgatója azt mondja, mindent megtesznek azért, hogy Ricciardo a lehető legjobban össze tudjon majd dolgozni fiatal csapattársával.

„Bizonyította, hogy egyike a legjobbaknak a mezőnyben” – mondta a szakember.

„Véleményem szerint a legfontosabb dolog, hogy megőrizzük azokat a feltételeket, amiket megalkottunk azért, hogy magas szintű együttműködés legyen Carlos és Lando között.”

„De nemcsak ezen feltételek megőrzéséről van szó, hiszen alkalmaznunk is kell ezeket. Daniel nem Carlos, és a Landóval való kapcsolata más lesz.”

„Lehet, hogy hasonló lesz, de nem ugyanaz, ezt pedig észben kell tartanunk, és alkalmazkodnunk kell úgy, hogy a sztenderdeket fenntartsuk.”

A McLaren technikai igazgatója, James Key korábban, még a Toro Rossónál dolgozott már együtt Ricciardóval – ő azt mondja, az ausztrál ma már sokkal erősebb „csomagot” képvisel.

„Ő egy kiváló versenyző, akivel jó együtt dolgozni. Rengeteg tapasztalatot és tudást szerzett azóta, hogy utoljára együtt dolgoztam vele. Szóval arra számítok, hogy jó néhány lépéssel előrébb tart már.”

„Futamgyőztesként érkezik a csapathoz, és egy olyan pilóta, aki képes fej-fej mellett versenyezni a legjobbakkal. Daniellel nagyon könnyű jól kijönni, de nagyon eltökélt, és ez pozitív hatással van bármilyen csapatra.”

„Remek referenciapont lesz számunkra, és Landóval együtt ők képviselik majd az egyik legerősebb párost a mezőnyben.”

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában