Leült egymással beszélni Lukaku és Tuchel, meg is lett az eredménye

Ezt olvasta már?

A Sky Sports azt közölte, hogy a belga válogatott futballista nem távozik a londoniaktól sem a téli, sem a nyári átigazolási időszakban. A klub hivatalosan még semmit nem jelentett be a hétfői találkozóról és annak következményeiről.

Az olasz Sky Sports néhány hete rögzített egy interjút Lukakuval, amelyet múlt csütörtökön adtak le először. Ebben a támadó arról beszél, hogy elégedetlen a Chelsea-nél betöltött szerepével és a közeli jövőben szívesen visszatérne az Internazionaléhoz. A 28 éves futballista arra panaszkodott, hogy kevés játéklehetőséget kap és közvetve bírálta Tuchelt.

A tv-csatorna szerint a hétfői beszélgetés során Lukaku elismerte, hogy nem kellett volna ilyen nyilatkozatot tennie. Ez egyébként ahhoz vezetett, hogy a vezetőedző kitette őt a keretből a múlt vasárnapi, Liverpool elleni rangadó (2-2) előtt.

A labdarúgó tavaly nyáron szerződött az Intertől a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea-hez, amelyben a 2010-es évek elején már szerepelt. Becsült 115 millió eurós vételárával a londoni klub történetének legdrágább igazolása lett.

Nyitókép: Robin Jones/Getty Images

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img