Légiósok: Szoboszlai csütörtökön Lipcsébe utazik orvosira – sajtóhí

Ezt olvasta már?

Fabrizio Romano olasz sportújságíró úgy értesült, hogy Szoboszlai Dominik, az RB Salzburg magyar válogatott középpályása csütörtökön Lipcsébe utazik, hogy részt vegyen az RB Leipzignél az átigazolások előtt szokásos orvosi vizsgálaton. Az olasz transzferguru információi szerint csütörtökön be is jelentik Szoboszlai januári érkezését a német klubnál.


Hirdetés

Szoboszlait holnap bejelentheti a Leipzig (Fotó: AFP)

Fabrizio Romano szerdán késő este posztolta a közösségi felületein, hogy értesülései szerint Szoboszlai Dominik mindenben megállapodott az RB Leipzig vezetőségével és csütörtökön ügynöke társaságában a német városba repül, hogy ott részt vegyen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd aláírja szerződését.

Az olasz szakíró – aki gyakori vendége az olasz Sky futballműsorainak szakértőként – arról is szót ejtett a CBS futballmagazinjában megjelent írásában, hogy a 12-szeres magyar válogatott középpályás öt évre szóló szerződést ír majd alá, és januárban csatlakozik a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is soraiban tudó német klubhoz.

Mint ismert, vasárnap este Szoboszlai Dominik az osztrák tévé kamerája előtt elmondta, hogy az utolsó két meccsét játssza a héten a Red Bull Salzburgban, aztán hétfőn az a hír is szárnyra kapott, hogy olcsóbban kerülhet a Leipzighez, mint a 25 millió eurós kivásárlási ára.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában