Kétszeres BL-győztessel pótolja a Fradi a távozó légióst | 24.hu

Ezt olvasta már?

Dragana Cvijic kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, világbajnoki ezüstérmes szerb beálló nyártól a Ferencváros női kézilabdacsapatát erősíti.

A klub honlapjának csütörtöki beszámolója emlékeztet rá, hogy a német Julia Behnke nyáron visszatér a hazájába, ezért mindenképpen igazolni kellett valakit a posztra.

A 31 éves Dragana Cvijic profi pályafutása során a Crvena zvezda, a Krim Mercator Ljubljana, a Vardar Szkopje és a CSM Bucuresti játékosa volt, a Buducnost Podgorica csapatával 2012-ben és 2015-ben nyert BL-t. A mostani idényt ismét Ljubljanában kezdte, januártól pedig fél éven át a CSZKA Moszkvát erősíti.

Nem találtam meg a számításaimat Ljubljanában, ezért döntöttem a váltás mellett. Nagyon tetszett, amit az FTC vezetői vázoltak nekem, így az első döntésem az volt, hogy a következő idénytől csatlakozom a csapathoz, de ebben a félévben is szerettem volna a BL-ben szerepelni, ezért éltem a moszkvai lehetőséggel

– nyilatkozta Cvijic.

Az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatója, Görög Zsolt úgy fogalmazott, Cvijic nemzetközi klasszis, aki védekezésben és támadásban is a legmagasabb szinten játszik, egy igazi harcos, nyerő típusú játékos, a szenvedélyes játékstílusa pedig passzol a Ferencváros szellemiségéhez.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img