Ilyen totojázást is ritkán látni topligában | Rangadó

Ezt olvasta már?

Egy életre megtanulta Iddrisu Baba Mohammed, a Mallorca középpályása, hogy a világ egyik legjobb bajnokságában nem lehet vacakolni.

A Real Madrid elleni mérkőzésen a védőkhöz közel elkérte a labdát az 55. percben, de nem csinált vele semmit, csak totojázott. Federico Valverde rá is rontott, leszerelte, így Karim Benzemának már csak az utolsó hátvéd mellett kellett Vinicius Juniort kiugratnia a gólhoz.

Ezzel szerzett vezetést a Real Madrid, cikkünk megjelenésekor még ez volt az egyetlen találat a mérkőzésen, végül a listavezető 3-0-ra nyert.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában