Harminc percet játszott a csapatban, mégis balhézik, hogy kimaradt az

Ezt olvasta már?

A Ferencváros szír szélsője, Ammar Ramadan úgy érzi, megsértette őt a magyar klub, amiért Szerhij Rebrov vezetőedző nem nevezte őt a Bajnokok Ligája keretébe, írta a Csakfoci.

A futballista felháborodása furcsa ügy, mert 2019 januárjában írt alá a Fradihoz, azóta pedig egyetlen bajnokin jutott szóhoz 30 percre, ezen kívül az előző szezonban négy találkozón a kispadon maradt. Ezt az öt találkozót leszámítva nem is volt helye a legjobbak között, első másfél évében az U19-es együttesben futballozott, idén pedig az NB III-as tartalékcsapatban játszott.

Mégis, a BeIn Sportnak adott interjúban Ammar Ramadan kijelentette, tárgyalást kezdeményez a klubbal, mert megsértették és különben is meglepte, hogy nem került be a Ferencváros BL-keretébe.

A fiatal támadó középpályás a Juventus U17-es csapatától igazolt a Ferencvároshoz, de bemutatkozott már az U19-es szír válogatottban is. A Fradi korosztályos csapatában 26 mérkőzésen jutott szóhoz, ezeken 17 gólig jutott. Az FTC 29 fős listájáról olyan játékosok is lemaradtak, mint Varga Roland, vagy Michal Skvarka.

Kiemelt kép: fradi.hu

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában