„Győzni fogunk!” – Zlatan kampányfilmben üzent a lakosságnak a koronavírus kapcsán

Ezt olvasta már?

Zlatan Ibrahimovic, aki 39 évesen is az AC Milan vezéregyénisége, a futball történetének egyik legérdekesebb figurája. A szinte összes klubjánál maradandót alkotó futballista számos játékost cselezett ki, a koronavírusnak mégsem tudott kötényt adni, hiszen szeptember végén elkapta azt. Vagy – egy másik megközelítés szerint –, ahogy a legújabb, vele készített kampányfilmben fogalmaz: a vírus kihívta őt, de Zlatan nyert.

(A legfrissebb hírek itt)

A lombardia régió elnöke, Attilio Fontana akciójába bevont svéd klasszis egy toronyház tetejéről tekint le a városra, majd a következők kíséretében kéri meg a lakosságot az óvintézkedések betartására:

„A vírus kihívott engem, de én nyertem. De te nem vagy Zlatan, ne hívd ki a vírust. Használd a fejed, tiszteld a szabályokat: tarts távolságot, mindig viselj maszkot. Győzni fogunk!” – áll az nso által közölt cikkben.

Zlatannak a formáját tekintve sem lehet oka a panaszra, hiszen három bajnokin hat gólnál jár, és talán a személyével érkező győztes mentalitásnak is köszönhetően vezetik a vörös-feketék az olasz pontvadászatot, emellett az Európa-ligában is két győzelemmel indították a csoportkör küzdelmeit.

(Ez is érdekelheti: „Hihetetlen érzés, hogy gólt lőttem a Bajnokok Ligájában” – Afrika poros utcáin tanult focizni a Fradi mesterlövésze)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában