Futamgyőzelme után büntették Hamiltont | 24.hu

Ezt olvasta már?

Lewis Hamilton nyerte meg a Forma-1 brazíliai versenyét, a tizedik helyről rajtolva vadászott le mindenkit és hozta be végül az első helyen a Mercedest. A futam után aztán egy brazil zászlóval a kezében tette meg a tisztelet kört, csakhogy közben kicsatolta a biztonsági övét, az esetet pedig kivizsgálták.

Végül 5 ezer eurós bírságot kapott, plusz további 20 ezret, utóbbit felfüggesztették a következő szezon végéig.

Hamilton halmozta a büntetéseket a versenyhétvégén. Motorelemeket cseréltek az autójában, amiért öt rajthelyes büntetés kapott, majd szabálytalannak találták a hátsó szárnyát, amiért kizárták utólag az időmérőről – amit megnyert, ám így az utolsó helyről kellett indulnia a sprintkvalifikáción.

Hamilton futamgyőzelme és Max Verstappen második helye azt jelenti, hogy utóbbi előnye 14 pont a hétszeres világbajnokkal szemben. Még három futam van hátra, legközelebb Katarban lesz futam.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img