FTC: ismét jöhetnek a szaltók? az új igazolás Gerához hasonlóan szo

Ezt olvasta már?

Ahogy arról beszámoltunk, a Ferencváros szerződtette a cseh Fortuna Ligában szereplő Dynamo Ceské Budejovice nigériai csatárát, Fortune Basseyt, aki a Fradi.hu-n beszélt jövőbeli céljairól, valamint szóba került jellegzetes, Gera Zoltánéra hajazó gólöröme is.  


Hirdetés

Fortune Bassey elárulta, Hajnal Tamás sportigazgató régóta figyelemmel követte a pályafutását (Fotó: fradi.hu)

Magyarul köszönt be az új igazolás a Fradi.hu-nak adott interjújában. Bassey elárulta, átigazolásában nagy szerepet játszott Hajnal Tamás sportigazgató, aki régóta figyelemmel követte a karrierjét.

ƒ„Hajnal Tamás már régóta figyelemmel kísérte pályafutásomat, s éreztem rajta, hogy tényleg nagyon szeretné, hogy csatlakozzak a Ferencvároshoz. Az elhívatottsága és a felém áradó bizalma miatt döntettem a klub mellett. Egy álmom vált valóra azzal, hogy a Fradiba igazolhattam. Ebben a klubban esélyem nyílik a céljaim elérésére, hiszen szeretnék az európai kupaporondon is pályára lépni“ – mondta Fortune Bassey, aki már Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzővel is egyeztetett. Úgy gondolja, sokat fog fejlődni az orosz szakember kezei alatt.

A támadó az FTC és a magyar válogatott korábbi középpályásához, Gera Zoltánhoz hasonlóan egy akrobatikus ugrással szokta ünnepelni góljait.

„Régen, amikor gólt szereztem, hirtelen nem tudtam, hogyan kellene ünnepelnem, így ezt a mozdulatot választottam. Kiskoromban, Afrikában sokszor csináltam ezt. Tudom, kívülről veszélyesnek tűnhet, de én ezt már gyerekkorom óta gyakorlom” – mesélte a nigériai támadó, aki tisztában van azzal is, hogy a Ferencváros szurkolói nagyszerű hangulatot szoktak varázsolni.       

A 23 éves Fortune Bassey remek mutatókat produkált a jelenlegi kiírásban, minden sorozatot figyelembe véve 22 tétmérkőzésen szerepelt, amelyeken 10 gólt szerzett, és csupán egy gólra volt a góllövőlista első helyétől.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Fortune Bassey (nigériai, Ceské Budejovice – Csehország)
Kölcsönbe érkezők:  
Kölcsönből visszatérők: Roko Baturina (horvát, Lech Poznan – Lengyelország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

[embedded content]

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában