Elképesztő felajánlás: Gulácsi Péter 25 millióval járult hozzá az SMA-s Zsombi kezeléséhez

Ezt olvasta már?

Többször is írt már a Blikk a Zolgensma-terápiára gyűjtő Zsombiról és családjáról. Az SMA-s kisfiú megmentéséért a hazai sztárok is összefogtak, hogy – Zentéhez, Levihez és Noelhez hasonlóan – ő is megkaphassa a világ legdrágább, 700 millió forintos kezelését.

(A legfrissebb hírek itt)

Ebbe a gyűjtésbe szállt most be nem kis összeggel Gulácsi Péter: a Lipcse focistája 25 millió forintos prémiumát, illetve dedikált mezét továbbította a kisfiú családjának, akik meghatottan számoltak be a történtekről a Facebook-oldalukon.

„Óriási összeg ez nekünk mind anyagilag, mind érzelmileg. Peti köztudottan sokat jótékonykodik, és a magyar válogatott sikeres szerepléséért járó prémiumát minden évben felajánlja oda, ahol segíthet vele. Ezen felül a képen látható mezt Zsombi kapta ajándékba Petitől. Nagyon szépen köszönjük a fiunk nevében is! A mez felkerül majd a falra, örök emlék lesz! Gyakorló apukaként át tudta érezni a helyzetünket, és párjával együtt úgy döntöttek, idén Zsombit segítik ezzel az összeggel” – olvasható a Telex által kiszúrt posztban. Zsombiék jelenleg 200 millió forint feletti összegnél tartanak a gyűjtésben.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Alig 2 000 forintba kerül a Windows 10 Pro! Itt keresse a szuper lehetőséget (x)

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában