Dráma a focipályán: összeesett egy 21 éves magyar focista

Ezt olvasta már?

Tragikus események játszódtak le a Bicskei TC Tatabányai SC elleni NB III-as találkozóján, a mérkőzés 36. percében ugyanis összeesett egy 21 éves hazai játékos.

(A legfrissebb hírek itt)

A játékvezető azonnal leállította a mérkőzést, a Bicske masszőre pedig megkezdte a stabilizálást, de mivel látta, hogy nagyobb a baj, rögtön kihívták a mentőket, akik fél órán át kitartóan küzdöttek, s sikerült stabil állapotba hozniuk a fiatal férfit.

(Ez is érdekelheti: Összeesett és meghalt a pályán a fiatal magyar focista)

A játékost kórházba szállították.

„Az éjszaka folyamán stabilizálódott az állapota, tudtam vele személyesen beszélni, egyértelműen kizárták az infarktus és a tüdőembólia lehetőségét. Az utólagos vizsgálatok alapján a szívénél találtak rendellenességet, de folyamatosan vizsgálják, s a körülményekhez képest jó állapotban van. Amennyiben a következő 24 órában jól sikerülnek a vizsgálatai, talán haza is engedik. Nem volt valami szívderítő megélni, mert amúgy is közel állunk egymáshoz Ádámmal. Régóta ismerem, volt játékosom más csapatnál is, csupaszív, rendkívül jó személyiség, igazi sportember, aki imádja a labdarúgást, a foci az élete! Nem kívánom senkinek, nehéz volt megélni, de a nehéz pillanatok után halkan ki merem mondani, hogy remélem, nem lesz a továbbiakban semmi gond. Nagyon bízom abban, hogy Ádámmal sok szép dolgot fogunk közösen átélni a futballban” – idézte a bicskei a vezetőedző, Csordás Csaba szavait a life.hu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img