Csercseszov már ismeri a Fradit – a Puskás Akadémia megszorítaná és meg is verné a bajnokot a rajton | csakfoci.hu

Ezt olvasta már?

Ezt várják a főszereplők az NB I csütörtöki rajtjától, amikor is két élcsapat, a 3. helyen álló Puskás Akadémia és a listavezető-címvédő Ferencváros csap össze egy, az OTP Bank Liga 4. fordulójából bepótolt találkozón a Pancho Arénában 18:30-tól.

Markek Tamás (a Puskás Akadémia kapusa): – Nekünk is az első meccs, nekik is az első meccs, függetlenül attól, hogy erős csapat a Ferencváros, ezt tapasztaltuk az őszi szezon folyamán is.

Ismerjük őket, nagyjából tudjuk, hogy mire készülhetünk, attól függetlenül, hogy edzőváltás történt náluk, de úgy gondolom, hogy ha a saját játékunkra koncentrálunk, akkor tudunk a legeredményesebbek lenni. Számomra nagy élmény volt a Ferencváros elleni első mérkőzés, hiszen igazi futballhangulatban játszhattunk. Hála Istennek, jól sikerült ez a mérkőzés, úgy gondolom, hogy csapatszinten és egyénileg is.  Ebből merítve próbálunk a hazai mérkőzésen is pontot, pontokat gyűjteni.

Ez a meccs mindig több és különlegesebb a többi mérkőzéshez képest, hiszen tényleg Magyarország egyik legerősebb csapatával játszunk jó hangulatban. Biztos, hogy nagyobb feladat vár rám is, hogy a csapat védelmére is, hiszen a Fradi szerintem bárhová megy, mindig támadófocit játszik. Végig koncentráltnak kell lennünk, hátul szervezetten kell védekezni és az erősségeinket kihasználva eredményesek tudunk lenni. Szerintem nyugodtan kimondhatom, hogy megfelelő fizikális állapotba kerültünk. Most már mindenki a rajtot várja és arra, hogy megszorítsuk itthon a Ferencvárost. (pfla.hu)

Sztanyiszlav Csercseszov (FTC):A felkészülés kezdete óta bőven volt lehetőségem megismerkedni a játékosokkal, igaz, hárman jelenleg is az Afrika-kupán szerepelnek, így nem tudtunk teljes kerettel készülni. Nem volt egyszerű az alapozási időszak számunkra, néhányan többet, mások kevesebbet edzettek az utóbbi hetekben, ennek ellenére felkészültünk a Puskás Akadémia elleni első feladatra.

Nem minden labdarúgóra számíthatok csütörtökön sem, de legalább már nagyobb létszámban együtt tudunk készülni. Megvan a taktikánk, bízom abban, hogy a pályán is véghez tudjuk majd vinni, amit átbeszéltünk.

Tudom, hogy az egyik legfőbb riválisunk ellen lépünk pályára, így kiemelten fontos lesz, hogy jól kezdjük az évet. A céljaink mindenki előtt ismertek: ha az új idényben is szeretnénk eljutni valamelyik nemzetközi sorozat csoportkörébe, akkor ahhoz előbb meg kell nyernünk a magyar bajnokságot. (fradi.hu)

Hajnal: “Az utóbbi évek legnehezebb felkészülési időszaka van mögöttünk”- a Fradi három alapembere nem játszhat Felcsúton és a derbin

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában