Celjében szakadt meg a Veszprém nyeretlensége | 24.hu

Ezt olvasta már?

Öt nyeretlen mérkőzés után végre győztesen hagyta el a pályát a Telekom Veszprém, amely 29-25-re nyert a szlovén RK Celje PL otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, írta az MTI.

Eleinte kettesével szerezték góljaikat a csapatok, majd a 14. percben 10-7-es veszprémi vezetésnél a Celje időt kért. A vendégek öt percig nem találtak be, majd az irányító Petar Nenadic beállása új lendületet adott a csapatnak. Megnyugtatónak tűnt a magyar bajnokcsapat előnye (15-11), ám egy hármas gólsorozattal a szünet előtt ismét felzárkózott a szlovén együttes.

A második félidőben egyhangú volt a mérkőzés, mindkét oldalon több hiba csúszott a játékba. A Veszprém a meccs kétharmadánál már öttel vezetett, de az eredmény alakulása továbbra is hullámzó volt, a Celje ismét közelebb férkőzött, majd újra elhúztak a vendégek, és végül magabiztosan győztek.

A mezőny legeredményesebb játékosa Matic Groselj volt hat góllal, a vendégeknél Gasper Marguc öt találatig jutott. A két együttes 18. egymás elleni tétmérkőzésén egy vereség és egy döntetlen mellett 16. alkalommal győzött a magyar csapat.

Bajnokok Ligája, B csoport, 11. forduló

RK Celje PL (szlovén) – Telekom Veszprém 25-29 (14-16)

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában