Botrányba fulladt a spanyol derbi, amíg egy félideig sem tartott a mec

Ezt olvasta már?

Félbeszakadt a Real Betis-Sevilla rangadó szombat este a Király Kupa nyolcaddöntőjében.

A végig rendkívül parázs hangulatú mérkőzésen Papu Gómez szerzett vezetést a Sevillának, de percekkel később Nabil Fekir szögletből egyenlített ki.

Nem sokkal később úgy fejbe dobták Joan Jordánt egy rúddal, hogy a játékvezető rövid megbeszélést tartott segítőivel, majd felfüggesztette a mérkőzést. A Sevilla játékosa rövid ápolást igényelt csak, szerencsére megúszta a súlyos sérülést.

Nem sokkal később a csapatok levonultak a pályáról és mivel már melegítőben tért vissza néhány Betis-játékos, hogy a szurkolóktól elköszönjön, világossá vált, hogy nem is folytatják a meccset. Nem sokkal később a Spanyol Labdarúgó Szövetség is megerősítette, hogy nem fejezik be a meccset.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a maradék 50 percet mikor és hogyan pótolják majd a kupában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában