BL: szűkült a Fradi lehetséges ellenfeleinek listája – sajtóhír – N

Ezt olvasta már?

A lengyel rankinguefa.pl információi szerint szűkült a Ferencváros lehetséges ellenfeleinek a listája a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében. A sorsolást hétfőn, 12.00 órától tartják.


Hirdetés

Négy csapat közül kerülhet ki a következő ellenfél (Fotó: Árvai Károly)

Hétfőn 12 órától tartják a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének sorsolását, kiderül, melyik együttessel találkozhat a Ferencváros, ha megnyeri a litván bajnok Zalgiris elleni párharcot.

A zöld-fehérek nem számítanak kiemeltnek, és a rankinguefa.pl vasárnap esti információja szerint a cseh Slavia Prahával, a Steven Gerrard menedzser vezette skót Rangersszel vagy a Kajrat Almati–Crvena zvezda kazah–szerb párharc győztesével kerülhetnek össze.

Amennyiben a Ferencváros nem jut tovább a litván bajnok ellen, akkor az Európa-liga 3. selejtezőkörében folytatja a szereplést. Ott egyelőre még nem került nyilvánosságra a lehetséges ellenfelek szűkített listája. Csupán annyi a biztos, a Ferencváros BL-selejtezőjének vesztese kiemeltként várja majd a sorsolást, vagyis a nem kiemelt csapatok közül kaphat ellenfelet. A nem kiemelt csapatok: Jablonec (cseh), St. Johnstone FC (skót), Famagusta (ciprusi), illetve a Rapid Wien (osztrák)–Sparta Praha (cseh), a Celtic (skót)–Midtyjlland (dán), valamint a PSV (holland)–Galatasaray (török) összecsapás vesztese.

A selejtező 3. fordulójának első mérkőzéseit augusztus 3-án és 4-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img