Barcelona: „Messi tudja, hogy tisztelem” – Griezmann tiszta vizet ö

Ezt olvasta már?

Griezmann nem ért egyet korábbi mentorával (Fotó: AFP)


Hirdetés

Kissé megkésve ugyan, de Griezmann reagált a vádakra, s egy exkluzív interjúban beszélt a kialakult helyzetről. Úgy véli, Eric Olhats nagyon fontos szerepet töltött be az életében, viszont a kapcsolatot már nem tartják, mivel korábbi mentora nem ment el az esküvőjére. Épp ezért nem is mondhatott neki semmit az FC Barcelonáról, hiszen már rég nem beszélnek.

„Leo tudja, hogy tisztelem. Amikor megérkeztem, beszélgettünk, mondta, hogy amikor először visszautasítottam (a Barcát – szerk.), bosszantotta, de amint csapattársak lettünk, egyből mindenben mellém állt. És ezt érzem is a mindennapokban” – nyilatkozta a 29 éves francia világbajnok támadó. Griezmann nagybátyja is megnyilvánult a sajtóban, ő róla annyit mondott a játékos, nem érti, hogy működik a futball világa és meggondolatlan kijelentéseket tett.

Az FC Barcelona támadója elismerte, hogy eddig valóban nem tudta lenyűgözni a drukkereket, ám ellene szólt, hogy már a harmadik edzővel dolgozik együtt, és jelenleg abból sem profitál, hogy az elnöki vita során rendre az ő szerződtetése szolgáltat témát.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában