Az MLSZ elnöke úgy cáfolta a lemondott utánpótlás-igazgató állítását, hogy közben elismerte azt

Ezt olvasta már?

Csányi Sándor az M4 Sportnak nyilatkozott a csütörtöki NB I-es rajt kapcsán, ahol szóba került Fehér Csaba ügye is. A 41-szeres válogatott arról beszélt, miszerint Barczi Róbert sportigazgató elvárta tőle, hogy befolyásos szülőkkel egyeztessen a válogatási elvekkel kapcsolatban. Csányi ezt cáfolta, ám közben elismerte azt is, hogy valóban történt ilyen eset, de csak egyszer.

(A legfrissebb hírek itt)

„Ilyenről nincs szó. Egyetlen esetben történt, hogy egy, egyébként a magyar labdarúgásban évtizedek óta vezetőként dolgozó szülő egy adott korosztályba nem engedte el a gyerekét a válogatottba, mert úgy ítélte meg, hogy a gyerek már előbbre tart és eggyel föntebbi korosztályban kellene játszania.

Sajnos, ez a szülő nem ápolt túl barátságos viszonyt Fehér Csabával, az MLSZ vezetése pedig a konfliktus után fél évvel szerzett erről tudomást. Egy nagyon tehetséges gyerekről van szó, akivel kapcsolatban remélhetőleg néhány napon belül bejelentik, hogy egy nagy európai klub leigazolja. Barczi Róbert leült a szülővel és tisztázták a félreértést, azt gondolom, ez volt a helyes út, nem pedig üzengetni egymásnak fél éven keresztül, hiszen egy tehetséges gyerekről van szó.

Az MLSZ kollégái, az utánpótlás-válogatottat összeállító edzők teljesen függetlenek, semmi ilyen jellegű állítás nem igaz, amit Csaba mond, ez az egy eset kivétel volt, de itt is egy szakember szülővel ültünk le” – mondta Csányi Sándor.

A Nemzeti Sport úgy tudja, Vancsa Zalánról, a korábbi NB I-es futballista, Vancsa Miklós fiáról van szó, akit nagy valószínűséggel szerződtetni kíván a Manchester Cityt is irányító City Group. A tárgyalások annyira előrehaladottak, hogy Vancsa Zalán pénteken már orvosi vizsgálatra utazik Angliába.

Íme 4 fontos kérdés a jövőre nézve

Gyakori újévi fogadalom az, hogy jobban odafigyelünk a mindennapok során a kiadásainkra, tudatosabban tervezzük meg életünket és teendőinket a jövőre nézve. Most összegyűjtöttünk négy fontos kérdést, , melyeken érdemes elgondolkodni akár gyerekünkkel is, ha a lehetőségekhez képest biztonságos jövőt szeretnénk magunknak!

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában