Áll a bál: kemény hangvételű közleményt adott ki a PICK Szeged Nagy László miatt

Ezt olvasta már?

Az elmúlt időszakban az a hír terjedt, hogy Nagy a Szeged elleni bajnoki döntő visszavágója előtt megkörnyékezte Bodó Richárdot, az ellenfél átlövőjét. Az ügybe belekeveredett a játékost képviselő menedzseri iroda is, a szegediek pedig szerdán közleményt adtak ki a korábbi válogatott átlövő valótlan állításai miatt – írja az Index.

“Határozottan állítjuk (szükség esetén ezt bizonyítani is tudjuk), hogy Nagy László a magyar bajnoki döntő második mérkőzése előtt egy nappal WhatsApp-üzenetben kereste meg csapatunk magyar válogatott játékosát, Bodó Richárdot. Ricsi professzionális sportolóhoz méltó módon elutasította a kapcsolatfelvételt” – kezdik a közleményt.

Mint írják, ezt követően szurkolói fórumokon kezdett terjedni ez a hír, amivel kapcsolatban a szegedi klub elnökéhez június 24-én, a Vaksz című műsorban kérdés érkezett, és melyre ő egyenes választ adott. Nagy László ezután nem kereste a klubot, azonban a szegediek szerint belekeverte a játékost képviselő menedzseri irodát is az ügybe úgy, hogy zavarossá és érthetetlenné vált a magyarázkodása. A menedzseri iroda mindenben cáfolta Nagy László állításait, továbbá megerősítette, hogy a veszprémi kézilabdacsapat részéről érdeklődés érkezett Bodó Richárd veszprémi igazolásával kapcsolatban, akár úgy, hogy a szerződéséből kivásárolják – az iroda arról tájékoztatta Nagy Lászlót, hogy erre nincsen lehetőség.

(A legfrissebb hírek itt)

A hétfői Vakszban Nagy arról beszélt, hogy több alkalommal is kereste Szűcs Ernő Pétert, de a klubelnök kinyomta a hívásait. A szegediek közleményükben azt írják, tegnap kiderült Nagy állításainak hiteltelensége. A klub elnöke ismét megkereste őt azzal a kéréssel, hogy járuljon hozzá az összes levelezés nyilvánosságra hozatalához, továbbá azt kérte tőle, hogy ne rombolja le a sikeres játékospályafutása során megszerzett nimbuszát, vállalja be tetteit, lássa be, hogy hibázott, kérjen bocsánatot az érintettektől, és akkor új fejezet nyitható a klubok és az érintett személyek kapcsolatában – erre Nagy azonban nem volt hajlandó.

“Sajnálatunkat kell kifejezni, hogy ilyen – a magyar kézilabdázás múltjához és jelenéhez méltatlan – esetről kell beszámolnunk, de fontosnak tartjuk, hogy hitelességünket ismét igazoljuk, hiszen ebben az ügyben nem nekünk kellett volna magyarázatot adnunk, közleményt kiadni. Nagy László a magyar férfi kézilabdázás emblematikus figurája, aki láthatóan nem tudta még feldolgozni az MKSZ Alelnökségével járó felelősséget, csak bízhatunk benne, hogy jelen esetből tanul, és fel fog nőni arra a szintre, mely szintet a Magyar Kézilabda Szövetségben meglévő funkciója és az egész kézilabdás társadalom elvár vele kapcsolatosan. Mi ehhez a fejlődéséhez sok sikert és jó egészséget kívánunk” – zárták közleményüket.

Ez is érdekelheti: Bánhidi Bence aláírt: 2025-ig marad a MOL-Pick Szeged kézilabdázója

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img