Vajon köztük vagy? 3 csillagjegy, akik akár a lottót is megnyerhetik | BorsOnline

Ezt olvasta már?

Különös intuícióiknak hála, képesek meglátni a jövőt a csillagjegyek közül néhányan. Nézd meg, te vajon köztük vagy-e!

Rák

A jegy szülötte rettenetesen érzelmes típus, akit mindig a szíve vezérel. Mivel nagyon empatikus és át tudja érezni mások örömét és bánatát, így mindig a lelke irányítja és a megérzései. Roppant erősek az intuíciós képességei, amelyekre érdemes lennie sokkal gyakrabban hallgatnia, hiszen a legtöbb esetben úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő azt előre “látja”. Ne hallgasson mások racionálisnak tűnő magyarázataira, vagy gondolatmenetére, hanem figyeljen “befelé” és cselekedjen a belső hangja szerint.

Vízöntő

A jegy szülötte nagyon spirituális, sokszor ráérez a dolgokra, hisz a jóslásban és a sorsban, karmában egyaránt. Úgy gondolja, hogy minden okkal történik, nincsenek véletlenek. Egy felsőbb hatalom irányítja minden egyes lépését, kapcsolatrendszereit és érzelmeit, megérzéseit is. Könnyen egy hullámhosszra kerül másokkal és, ami még ijesztőbb, hogy nagyon hamar megérzi ezeknek az embereknek a jövőjét. Mit jelent ez pontosan? Szinte látja, hogy milyen életút vár az illetőre, milyen kihívásokkal kell szembesülnie, és hogy a szerelmi élete hogyan fog majd alakulni. Érdemes tehát leülni egy kicsit beszélgetni a Vízöntővel, ugyanis biztosan tud mondani néhány hasznos dolgot.

Bika

A Bika igazi látnok, akinek olyan erős megérzései vannak, amelyek felérnek egy látomással is. Nem tudja ezeket irányítani, hirtelen törnek rá, és az esetek túlnyomó többségében be is jönnek. Általában szereti őket elhessegetni, de ezt ne tegye, hiszen okkal kapta ezt a különleges “látnoki” képességet. Használja jóra a “szuper erejét”, segítsen másoknak, próbáljon meg közelebb kerülni az Univerzumhoz és találja meg azt a hivatást, amelyben kiteljesítheti ezt a képességét.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában