“Tiszta lelkű emberek vagyunk” – Asztrobeszélgetés Erdélyi M

Ezt olvasta már?

Erdélyi Mónikára a születési horoszkópja szerint érdekes kettősség a jellemző, mert a képletében a tüzes és a földes jegyek egyforma intenzitással vannak jelen. Erre a kettősségre van szüksége ahhoz, hogy sikeres, az élete kerek legyen. Interjú a Nők Lapja Ezotéria 2022/01. számából.

Erdélyi Mónika a Mérleg jegyének szülötte, akinek Skorpió aszcendensén áll a Nap. Ennek köszönheti többek között a karizmatikus megjelenést, a büszkeséget, azt, hogy nem ijed meg semmiféle akadálytól, kockázattól. Az optimizmusa, a jókedve, a humora magával ragadó. Ha valami nem úgy történik, ahogyan szeretné, akkor nem adja fel, harcol a sikerért.

– Ezzel az utolsó mondattal nem értek teljesen egyet. Tény és való, hogy előfordult már, tovább küzdöttem, mint kellett volna, viszont ha látom, hogy a megvalósulásnak nincs esélye, akkor bármennyire kitartó vagyok, mégis el tudom engedni az ügyet. Igaz, hogy ezért megfizettem a tanulópénzt, mert többször megesett, hogy láttam, nem érhetek el sikert, mégis ragaszkodtam az elképzeléseimhez.

– A horoszkópban a Nap az apa, a Hold az anya jelölője, amelyek állása alapján elmondható, hogy a szüleid kapcsolata nem volt zökkenőmentes.
– Ők soha nem éltek együtt, és apukám nem volt jelen az életemben.

Kapcsolódó

– A Nap helyzete alapján úgy tűnik, apukádnak akarsz azzal bizonyítani, hogy sikeres, híres, népszerű ember vagy.
– Ezzel sem értek egyet, mert apukámmal soha, semmilyen kapcsolatom nem volt. Inkább anyukámnak szeretném bizonyítani, hogy érdemes volt engem egyedül is vállalni, felnevelni, és nagy áldozatot hozni. Nemcsak azzal akarok bizonyítani, hogy sikereket érjek el, amire ő büszke lehet, hanem a lehetőségeim szerint mindent megadok neki, amit csak tudok. Kötelességemnek érzem, hogy sok jóval ellássam őt. Amire gyakran nemet mond, különösen, ha drága dolgokról van szó.

– Az ezotéria szerint a születni készülő lélek választja meg a szülőket, mert szüksége van azokra a génekre, amelyekkel az apa és az anya rendelkezik.
– Nem tudom elhinni, hogy szükségem volt olyan apára, akit nem ismertem, mert nem keresett engem. Anyukám töltötte be az apa szerepét is az életemben, talán ezért nem éreztem a hiányát.

– Milyen volt a gyermekkorod?
– Boldog és kiegyensúlyozott, a nagyszüleimmel éltünk együtt. Nem voltunk gazdagok, de semmiben nem szenvedtünk hiányt. Anyukám mindent megadott nekem. Tizennyolc éves koromig még a párkapcsolatról is lemondott, mert nem akart mostohaapát hozni az életembe.

Nagyon szoros a kapcsolata édesanyjával

Tovább olvasnál?

Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában