Tévedhetetlen csillagjegyek – nlc.hu

Ezt olvasta már?

Mindannyiunk környezetében vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy ők mindent jobban tudnak. A következő 4 csillagjegy is pont így van ezzel.

Oroszlán

Az önbizalommal teli Oroszlánok nem csupán biztosak önmagukban, de néha meg kell küzdeniük – és a környezetüknek is – az Isten-komplexusukkal. Úgy érzik, hogy ők jobbak, mint mások, és így mindig mindenben igazuk van. Nem igazán veszik figyelembe mások véleményét, és hajlamosak azt tenni, amit a legjobbnak tartanak, anélkül, hogy bárkit is figyelembe vennének.

Szűz

Mivel a Szűz megszállottja a tökéletességnek, és mindent tudónak tekinti magát, hajlamos lehet a sznobságra és sajnos, néha az arrogancia sem áll tőle távol. Nem érzi szükségét annak, hogy bármilyen tettét megmagyarázza másnak, nem keres önigazolást semmiben és senkiben. Úgy gondolja, hogy a pénzügyektől kezdve a főzésen át a hivatásáig mindenhez tökéletesen ért, sokkal jobban, mint mások.

Nyilas

A Nyilasok alapvetően nyílt, kedves, szerethető típusok, de bármennyire is alázatosnak tűnnek, sokszor legbelül úgy érzik, hogy jobbak, mint a többiek. Azt gondolják, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amikkel senki más, és náluk ez a mindent tudás kulcsa.

Halak

A Halak tisztában van azzal, hogy különbözik a legtöbb embertől. Ez az érzés pedig arra készteti, hogy azt gondolja, ő lehet a megmondóember minden helyzetben. Úgy érzi, hogy bölcsebb és intelligensebb, mint bárki, így fel sem merül benne az, hogy átlagos vagy valamiben esetleg járatlan lenne.

via

Még több ezo!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában