Napi horoszkóp, 2023. február 14.: A Bika aggódik egy családtagja miatt, a…

Ezt olvasta már?

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád kedden a melóban vagy a szerelemben? Csekkold nálunk a napi horoszkópodat!

A napi horoszkóp baráti segítséget kell ma nyújtaniuk a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Elfog a vágy, hogy ma valami nagyobb luxuscikkre költs. Viszont mikor odakerülsz a vásárláshoz, elbizonytalanodsz, és nem vagy biztos abban, hogy ez most valóban belefér költségvetésedbe. Ez nem a döntések napja, jobb, ha nem erőlteted a dolgot!

Bika

Egy családtag miatti aggodalmak gyötörhetnek ma, Bika. Lehet, ez a személy úgy távozott, hogy senkinek sem szólt, vagy egy ideje már nem elérhető. Valószínűleg jól van, csak egy kis magányra vágyik. Idő kérdése, és be fog avatni abba, mi játszódik le benne!

Ikrek

Egy rokonod vagy barátod valamit mondhat neked, Ikrek, de a megérzésed épp az ellenkezőjét súgják az állításának. Nem akar neked hazudni, csak kímélni próbálja az érzéseidet. Várd meg, amíg magától megnyílik neked, és ne akard lebuktatni!

Rák

Egy barát, akinek anyagi problémái vannak, ma rád háríthatja minden baját, kedves Rák. A helyzet valós, és a barátod nagyon aggódik. Segíts neki megoldást találni, mert arra nagyobb szüksége van, mint kritikára vagy együttérzésre. 

Oroszlán

Olyan feladatot kaptál a melóhelyeden, amit nem magyaráztak el megfelelően? Ha igen, elveszettnek érezheted magad. Lehet, cikisnek fogod érezni, de jobb lenne inkább több részletet kérni attól, aki kiosztotta a melót.

Szűz

A mai napon szerelem van a levegőben! A szinglik készüljenek, mert egy véletlen találkozás felkavarhatja életükben az álló vizet. A párban élők talán egy sima romantikus estére készülnek, de meglepő élményben lesz részük!

Mérleg

Egy álom miatt kérdésessé válik egyik régóta kitűzött célod. Talán felmerült benned egy másik célt, ami jobban tetszik, vagy kételkedni kezdtél a régi megvalósíthatóságában. Jó, ha tudod, ez a nap nem alkalmas bármilyen döntés meghozatalára!

Skorpió

Valaki ma feszült a melóhelyeden, Skorpió, és ez elég nyomasztó hatással lesz mindenki másra is. Elgondolkodhatsz azon, hogy ez a személy pikkel-e rád, de nem veled van baja, hanem a munkával vagy a főnökeivel.

Nyilas

Néhány nyugtalanító hír feszültséget okozhat, Nyilas. Ez hatással lehet a munkádra. Az elméd ide-oda ugrál a munkáról a hírre, és annak következményeire. Koncentrálj, ha nem szeretnéd, hogy kellemetlenség érjen!

Bak

Pont ott vagy Bak, ahol lenned kell. Ha egyedülálló vagy, nem sietsz ezen változtatni. Amennyiben párban élő vagy, most minden nagyon jól alakul köztetek. Viszont egy barátodnak gondjai akadhatnak, és szüksége lehet a támogatásodra.

Vízöntő

Szeretne veled találkozni egy barátod, aki láthatóan nincs jó passzban, és szüksége van a segítségedre, de legalábbis arra, hogy meghallgasd. Légy türelmes és megértő vele, ne erőszakkal húzd ki belőle az infókat!

Halak

Valaki felhív téged, akiről tudod: imád pletykálni. Valószínűleg mondanivalója van, de ne higgy el mindent, amit hallasz. A szkepticizmusod felbecsülhetetlen értékű lehet, főleg, ha számodra fontos a szóban forgó személy.

Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában