Minden jóra fordul: Megnyugvást hoz a márciusi újhold 3 csillagjegy számára | BorsOnline

Ezt olvasta már?

Épp csak átlapozhattunk a naptárunkban, és élvezhetjük a meteorológiai tél végét, máris egy misztikus újhold érkezik az utunkba. A március 2-án felkelő újhold időszaka kapcsolatot teremt legmélyebb érzelmeinkkel, a folyamatot pedig nagyszerű útmutatóként használhatjuk életünk közelgő változásaihoz.

Három csillagjegy számára különlegesen fontos időszak érkezik.

Bika

Az újhold elképesztő energiája kiemeli a humanitárius oldaladat, ezért itt az ideje, hogy önzetlen dolgot tegyél. Legyen szó önkéntességről, vagy bármilyen segítségnyújtásról, ha rátalálsz a megfelelő közegre, és segítő kezet nyújtasz, egyedülálló felfrissülésre számíthatsz, végre beteljesülhetsz.

Szűz

Ami a kapcsolatokat illeti, egy erőteljes új kezdetbe lépsz, ezért bátran engedd, hogy az érzéseid főszerepet kapjanak, és nézd meg, hová visznek. Az érzelmi és spirituális kapcsolat fontos része a romantikus összhangnak, ezért ahelyett, hogy megint túlgondolnál valamit, hallgass inkább a szívedre, hiszen ott lapulnak az igazi válaszok.

Skorpió

A újholdnak köszönhetően romantikus fantáziák és kreatív ihlet áraszt el, ezért itt az ideje, hogy ezek segítségével kezdj cselekedni. Egy játékos flört, vagy egy szenvedélyes kapcsolat is az utadba kerülhet, ezért bátran kövesd, amit a szíved diktál!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában